Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 504 5737

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Dr. Patai Blanka - Fogorvos
Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.
 
Célom a páciensek nyugodt, fájdalommentes kezelése. Igényeik, a lehetőségek maximális kihasználásával történő ellátása, melyet részletes tájékoztatással és a munkafolyamatok elmagyarázásával egészítek ki. Elengedhetetlennek tartom a kölcsönös bizalom kialakítását. Gyógyítás mellett véleményem szerint az esztétikumnak is fontos szerep jut a fogászatban, ezért a kezelések során a precíz, pontos végeredményre és a páciens teljes elégedettségére törekszem.
 
Esztétikai fogászat mellett nagy érdeklődéssel fordulok a gyermekfogászat és fogszabályozás szakirányok felé. Nagyon fontosnak tartom a gyermekkori prevenciót és az esetleges probléma korai felismerését. Mindezek mellett a legkisebbek fogorvoshoz szoktatása is feladatunk a későbbi könnyebb kezelések érdekében.

Oktogon Implant Center - Budapest

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem