Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 504 5737

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Egy olyan világban, ahol az Instagram filterekkel hódít ma már mindenki, egyre inkább felértékelődött és népszerűbbé vált a hófehér hollywoodi mosoly. Rengeteg fogfehérítési trükkel, „varázsszerrel” és ajánlattal lehet találkozni az interneten, éppen ezért nem árt, ha tudod, hogy is zajlik ez a valóságban.

Először is, ha fogfehérítésre jelentkezel, tudnod kell, hogy a sztárok és celebek vakítóan tökéletes mosolya általában nem csak a fogfehérítés eredménye. A tökéletes Insta-mosoly általában valamilyen zománchéj, vagy fogpótlás, implantátum vagy teljes speciális ráépítés eredménye, tehát fontos szem előtt tartani, hogy - bár látványos eredmény érhető el fogorvosi fogfehérítéssel - az eredmény inkább lesz mégis csak természetesen szép, mint mesterkélten Insta-kompatibilis.

Fogfehérítés előtt a rendelőben alaposan felmérik a fogaid állapotát és részletesen tájékoztatnak, hogy ennek mentén mik a lehetőségeid. Ha sok súlyosan elszíneződött, vagy szuvas fogad van, vagy ha akad pár problémás fog amiről nem is tudtál, akkor először érdemes azokat rendbe tetetni. Miután ezzel megvagy és a fogorvos szerint is minden rendben van a szádban, újra vissza lehet térni a fogfehérítésre. Persze enélkül is igénybe veheted a fogfehérítési szolgáltatásokat, de mégis csak úgy az igazi, ha a fogaid nem csak látszatra, hanem ténylegesen is egészségesek.

A fogak alapos megtisztítása és a fogkő eltávolítása azért nagyon fontos, hogy megszabadítsuk a fogíved külső felszínét a lerakódott elszíneződésektől és hogy a fogakat biztonságosan és higiénikusan előkészítsük a fogfehérítésre. Ha ezek elmaradnak, az eredmény nem lesz tökéletes.

Ez pedig többféleképpen is történhet. Egyfelől a legismertebb eljárás, egy otthon használható fogfehérítő gél, ami történhet előzetes fogorvosi útmutatással is, illetve a legnépszerűbb a rendelői fogfehérítés. Ennél egy kék fényű fogfehérítő lámpa segítségével valósítjuk meg a gyönyörűen fehér fogakat. Szintén nagyon népszerű és egyben kíméletes kezelés a fogak finom polírozás is, ami után máris látványos eredmények érhetők el. A fogfehérítés minden esetben egyénre szabottan zajlik, hiszen nincs két egyforma fogív éppen ezért nincs két egyforma kezelés sem!

A fogfehérítés nem ér véget a kezelés után közvetlenül, hiszen még napokig dolgozik a fogainkon a fehérítő anyag. Fontos, amit kevesen tudnak, hogy fogfehérítés után javasolt bizonyos ételeket kerülni kb. 2 hétig és ún. „fehér diétát” tartani.

Az elért eredmény tartóssága függ az életmódtól, mivel bizonyos ételekben, italokban lévő pigment anyagok, idővel a fogak visszaszíneződését okozhatják.

Mielőtt belevágsz kérj részletes tanácsadást és állapotfelmérést a rendelőnkben dolgozó fogorvosaink bármelyikétől, hiszen személyre szabottan a neked leginkább megfelelő eljárást fogják ajánlani!


Visszahívást kérek


Oktogon Implant Center - Budapest

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem