Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 504 5737

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Oktogon Implant Center fogászati rendelő

Fogorvosai és munkatársai

 

Rendelőnk összes dolgozója szeretettel várja, hogy szakszerű segítséget nyújtson panaszaira.

 

Dr. Nazem Ben - Vezető Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Nazem Ben

Vezető Fogszakorvos, Parodontológus

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán fejeztem be 2010-ben és szereztem meg a fogorvosi diplomámat. Ezután egy évig magánrendelőkben dolgoztam és 2011-től-2016-ig a Debreceni Egyetem Száj-Arc-Állcsont- Sebészeti Osztályán, Ambulancián, a Kenézi Kórház Aneszteziológiai Osztályán, illetve Parodontológia és orális medicina részen dolgoztam 2016-ig mint rezidens orvos, központi gyakornok, szakorvos-jelölt oktatóként is tevékenykedtem gyakorlati és elméleti részeken is.

bővebben
Dr. Lévai Zsófia - Dento-alveoláris sebész

Dr. Lévai Zsófia

Dento-alveoláris sebész

Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon. Képzésemet a Semmelweis Egyetem Szájsebészeten folytattam, majd kiválóan megfelelt eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem. Fő szakterületem a sebészi fogeltávolítás, implantátum beültetés, csontpótlás, rögzített és kivehető fogpótlások készítése.

bővebben
Dr. Pintér Zsolt Ph.D. - Dento-alveoláris sebész

Dr. Pintér Zsolt Ph.D.

Dento-alveoláris sebész

Dr. Pintér Zsolt fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte. 2023-ban a Semmelweis Egyetemen sikeres dento-alveolaris sebészet szakvizsgát és a Pécsi Tudományegyetemen Ph.D. fokozatot szerzett. Mai napig egyetemi oktatói és kutatói munkát végez.

bővebben
Dr. Turopoli Katalin - Fogszakorvos

Dr. Turopoli Katalin

Fogszakorvos

Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a protetika; folyamatos továbbképzéseken veszek részt az újabb ismeretek megszerzése érdekében. Munkám során a minőségre, megbízhatóságra, pácienseimmel való jó kapcsolatra, a beavatkozások kíméletességére és fájdalommentességére törekszem. Diploma: Semmelweiss Egyetem, Budapest (1992)

bővebben
Dr. Csapó Marcell - Fogorvos

Dr. Csapó Marcell

Fogorvos

2019-ben szereztem fogorvosi diplomámat Marosvásárhelyen. Kezdetben állami praxisokban tettem szert tapasztalatra, majd később magán rendelőkben dolgoztam.

bővebben
Dr. Patai Blanka - Fogorvos

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

bővebben
Dr. Adorján Réka Diána - Fogorvos

Dr. Adorján Réka Diána

Fogorvos

2023-ban kaptam meg diplomámat a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. A fogmegtartó kezelések és a fogszabályozás áll hozzám a legközelebb, de igyekszem tudásomat a fogászat minden területén elmélyíteni.

bővebben
Dr. Engi Emese - Fogorvos

Dr. Engi Emese

Fogorvos

Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem Fogorvostudomány Karán szereztem, már hallgatóként is önkéntes munkát végeztem a város egyik legjobb magánklinikáján. Gyermekkorom óta tudtam, hogy fogorvos szeretnék lenni, valahogy mindig is vonzott ez a hivatás. Fontosnak tartom az orvos-páciens közötti bizalom kialakulását, a kölcsönös tiszteletet és a közös munka erejét.

bővebben
Dr. Berfin Sahin - Fogorvos

Dr. Berfin Sahin

Fogorvos

Számomra az a legfontosabb, hogy a fogorvoshoz járás kellemes élmény legyen és a páciensem mosollyal távozzon az általam végzett kezelés után. Célom az, hogy hosszútávú, precíz, jól funkcionáló fogászati megoldásokat nyújthassak azoknak, akik hozzám fordulnak. A következő problémákkal fordulhatnak hozzám: fogfájás, esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, implantátumos fogpótlások készítése, tömés, gyökérkezelés, bölcsességfog eltávolítás, fogeltávolítás, fogkő eltávolítás, gyermekfogászat

bővebben
Dr. Csatári Rebeka - Fogorvos

Dr. Csatári Rebeka

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Tudásomat elsősorban a konzerváló fogászat és fogpótlástan területén kamatoztatom, de a fogorvoslás más területein is igyekszem minél nagyobb jártasságra szert tenni.

bővebben
Bogner Beatrix - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Bogner Beatrix

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

bővebben
Ágnes - Fogászati asszisztens

Ágnes

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztens 2012-ben, dentalhigiénikus 2013-ban lettem. Ez idő alatt a fogászati szakma iránti szeretetem töretlen. Fontos számomra, hogy a lehető legjobb tudásom szerint lássam el a munkámat nap, mint nap. Pályám kezdetèn, a Dental Network hálózatán belül már gyakornokként is bővíthettem tudásom. Nagyon fontos küldetésnek tartom, hogy minden egyes páciensünk, személyre szabottan, profi kezelésben részesüljön.

bővebben
Cintia - Fogászati asszisztens

Cintia

Fogászati asszisztens

2017-ben kezdtem pályafutásomat a Dental Network hálózatnál, mint páciens koordinátor. 2019-ben elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, így megkezdhettem munkámat mint asszisztens. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást, hogy minél nagyobb segítség legyek az orvos számára, ezáltal a közös munka is gördülékenyebben menjen. Számomra fontos, hogy pácienseink jó hangulatban és bizalommal üljenek be székeinkbe és ugyan így távozzanak rendelőnkből.

bővebben
Surányi Barbara - Páciens koordinátor

Surányi Barbara

Páciens koordinátor

Kedves, mosolygós, segítőkész személyiségemmel igyekszek a páciensek segítségére lenni minden felmerülő kérdésben és tájékoztatásban a kezelésekkel kapcsolatban. Fontosnak tartom, hogy az orvosainkkal/asszisztenseinkkel egy csapatként dolgozva segítsük új és már meglévő pácienseinket. Törekszünk az együttműködésre és a kölcsönös bizalom kialakításra.

bővebben
Baráth Cintia - Páciens koordinátor

Baráth Cintia

Páciens koordinátor

2023 nyarán csatlakoztam a Dental Network csapatához páciens koordinátorként és ezzel egyidejűleg elkezdtem egy fogászati asszisztens képzést is. A rendelőnkben, olyan környezetben és csapatban dolgozhatok, ahol ha bármilyen kérdésem van a szakmával kapcsolatban, bármikor számíthatok szakképzett kollégáim segítségére. Én is pont ugyanígy igyekszem pácienseink segítségére lenni. Bármilyen kérdés esetén, szívesen állok rendelkezésükre és igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni.

bővebben

Visszahívást kérek


Oktogon Implant Center - Budapest

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem