Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 504 5737

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Bizony kijelenthető, hogy még mindig sokan tartanak a fogorvosi kezelésektől és egyáltalán attól, hogy rászánják magukat egy alapos fogáaszati kivizsgálásra. Sőt, ha már nagy a baj, nem elég a félelem, de ott van az a dilemma is, hogy kihez forduljunk, hogy az eredmény biztonságos, megfizethető és stresszmentes legyen. Összeszedtünk pár tippet, hogy megkönnyítsük a fogorvos választást.

Nem mindegy, hogy hol van!

A jó fogorvos, jó ha a közelünkben van! Szerencsére napjainkban ott tart az ellátórendszer, hogy kiváló fogorvosból magyarországon nincs hiány, és ez nem csak a magánszektorra, hanem a közegészségügyi ellátó rendszerre is igaz. Tény, hogy utóbbi esetében nagyobb várakozási idővel és további nehézségekkel is számolni kell, ugyanakkor a választási lehetőség széles. A rendelő helyszíne azért sem mindegy, mert egy hosszabb vagy nagyobb beavatkozást igénylő kezelés esetén nem mindegy mennyit kell utaznunk a rendelőhöz, és onnan aztán haza kissé bágyadtan. Ugyanez a szempont szintén felértékelődik, ha egy esetleges sürgősségi ellátásra van szükségünk. A kölcsönösen kedvező lokáció ráadásul az orvosnak is fontos, hogy a napi rendelési tervet magabiztosan és biztonságosan teljesíteni tudja.

Biztonságos közeget nyújtó rendelő

Aki rendszeresen jár fogorvoshoz az megbizonyosodhatott róla, hogy a legtöbb rendelő ma már nem csak felszereltségében, de légkörében is alkalmazkodott a nemzetközi trendekhez. Ma már nem a rideg-hideg távolságtartás a módi, hanem a rendelők tulajdonosai igyekeznek azt is szem előtt tartani, hogy a betérő páciensek félelemérzet nélkül, egy biztonságot nyújtó, igényes ellátó térben kapják meg a legmagasabb szinvonalú ellátást. A munkatársak nem csak profik, de nyitottak, közvetlenek és a legkorszerűbb eljárásokkal kezelnek. Amennyiben nem érzed jól magad a rendelőben vagy a vizsgálatokon és nem kapsz kielégítő válaszokat a kérdéseidre, vagy úgy érzed nem foglalkoznak veled eléggé, mindenképpen válassz másik rendelőt! A páciens az első és ahol nem érzed jól magad annak valós oka van, és ez sosem a te hibád!

Szakmai profizmus

Egy magára igényes fogorvos és fogorvosi rendelő részletes és áttekinthető weboldalt működtet, ahol minden információ fennt kell hogy legyen az orvosokról és az ő szakmai előmeneteléről. Ez rendkívül fontos dolog az orvos-beteg szimpátia kapcsán is, hiszen enélkül egyik fél sem lesz maradéktalanul elégedett. Ha valamit meg szeretnél tudni az orvosról, ami a szakmáját érinti kérdezd meg bátran tőle! A rendelők többek közt ezért tartanak fenn egy professzionális recepciót, hogy segítsenek neked a kérdéseid megválaszolásában! Érdemes elolvasni különböző internetes fórumokat is, hogy a korábbi pácienseknek mi a véleménye az adott orvosról. Mindenkinek jár a legjobb szolgáltatás, hiszen azért fizet, hogy a legalaposabb és legprofibb ellátásban részesüljön. Nyugodtan nézz utána alaposan az orvosnak mielőtt időpontot kérsz! Aki profi, arról jókat fognak írni, ha viszont valaki nem végzi jól a munkáját, azt bizony az internet népe a szájára veszi így nem kerülsz kellemetlen helyzetbe. 

Széles szolgáltatás paletta

A legjobban akkor jársz, ha olyan fogorvost választasz, aki olyan rendelőben dolgozik, ahol egy kalap alatt elvégeztethetsz bármit. Ha egy fogorvos például szájsebész is, akkor nyert ügyed van, de az is remek, ha a közvetlen kollégái más fogászati szakterületen aktívk. Ha a rendelőben végeznek például kisröntgent illetve intézik az esetleges esztétikai, fogtechnikai feladatokat is, netán van külön dentálhigiénés szakemberük az rengeteg további szervezéstől és utánajárástól megkímél. Ez a legideálisabb felállás, hiszen egy helyen, azonnali árkalkulációval kaphatsz belátható és a saját igényeidnek megfelelő kezelési tervet.

Ár-érték arány

Hatalmas tévhit, hogy ami profi az megfizethetetlen! Éppen a piac nagysága diktálja azt a versenyt, hogy a rendelőknek nem csak alapvetés a szakmai és emberi profizmus, hanem az áraik is páciens-barátak. Legalábbis azoknak, akik fontosnak tartják a széles és nagyszámú ügyfélkört. A jó fogorvos jó áron tehát egyáltalán nem elérhetetlen álom.

A budapesti Dental Network fogászati hálózat, a főváros 9 különböző pontján, 9 kiemelt fogászati szakrendelővel rendelkezik, így egészen biztos, hogy te is találsz egy hozzásd közel állót! Rendelőinkben kedves, közvetlen és profi dolgozókkal találkozhatsz, akikkel biztosan nem lesz rossz élmény találkozni. Áraink kedvezőek, ráadásul ugyanilyen elérhető áron juthatsz egy komplex tanácsadáshoz, melybe beletartozhat a panoráma röntgen és a személyre szabott kezelési terv is.

Szolgáltatásaink között megtalálható:
Ha azt szeretnéd, hogy a fogorvoshoz járás többé ne legyen egy újabb stressz-faktor válassz minket!

Visszahívást kérek


Oktogon Implant Center - Budapest

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem