Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 504 5737

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930
A panoráma röntgen egy profin felszerelt rendelő, kiemelkedő része.

Nagy segítséget nyújt a fogorvosoknak meghatározni a kezelés menetét. A hagyományos kis fogászati röntgen csak egy-két fogról tud felvételt készíteni, addig a panoráma röntgen az egész fogsor állapotáról ad átfogó információt.

Nélkülözhetetlen a szájsebészeti beavatkozások előtt, a fogszabályzó kezelések előtt, a góckutatás esetében vagy a fog implantáció során, illetve tömés, gyökérkezelés előtt is.

A panoráma röntgenfelvétellel a korábbi fogászati beavatkozások hibáit is meg tudjuk állapítani, ha szükséges az adott problémát kezelni is tudjuk.

A fogínyvérzés, a fogínysorvadás okai is felderíthetőek, valamint a ki nem nőtt fogak elhelyezkedéséről vagy akár a bölcsességfogakról is fontos információkat adhat egy panoráma röntgen felvétel.

A panoráma röntgen felvétellel a különböző szájüregi rákok szűrése is megoldható, hiszen a kóros elváltozásokat is meg lehet általa állapítani.

Terhesség, szoptatás ideje alatt röntgen készítés:

Terhesség alatt a fejlődő magzat a sugárzásra érzékenyen reagálhat, a várandósság korai fázisában akár fejlődési rendellenességet is okozhat.

A terhesség tervezése előtt érdemes ellátogatni fogorvoshoz, hogy teljes körűen rendbe hozza fogait.

A terhesség alatt romlásnak indulhatnak a fogak, aminek oka, hogy a kismama hormonháztartása jelentősen megváltozik. Amennyiben fogászati kezelésre van szüksége a terhesség alatt, olyan fogorvost érdemes keresni, aki fájdalommentesen kezel. Ebben az esetben a fogászati kezelések előtt a fogorvost mindenképp tájékoztatni kell a várandósságról.

A nagyobb fogászati kezeléseket lehetőség szerint a terhesség és a szoptatás utáni időkben érdemes elvégezni, mert lehet, hogy egy fogpótlás vagy gyökérkezelés esetében kialakuló gyulladás miatt antibiotikum szedését rendeli el a fogorvos, amelynek következtében a baba szoptatását félbe kell hagyni.


Visszahívást kérek


Oktogon Implant Center - Budapest

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem